• Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Werkwijze Kattenverzorgingsdienst Meercats


In onderstaande uitleg over de werkwijze van Kattenverzorgingsdienst Meercats spreken we, voor het gemak, over ‘kat’ in plaats van ‘kat(ten)’, en ‘hij’ in plaats van ‘hij/zij’.


Intakegesprek:


Als u van onze Kattenverzorgingsdienst gebruik wilt maken volgt, na het eerste contact waarin u aangeeft wat uw wensen zijn m.b.t. de verzorging van uw kat, een intakegesprek bij u thuis. Wij kunnen dan met u en uw kat kennismaken en alle belangrijke zaken bespreken.


Op een intakeformulier noteren wij alle relevante gegevens. U kunt hierbij denken aan onderwerpen als: (eventueel) ras, geboortedatum, geslacht en het karakter van de kat, zijn/haar (ziekte) verleden, eventueel medicijngebruik, dieet etc. Ook kunt u in dit gesprek aangeven hoe vaak per dag de kat eten krijgt en, in het geval van meerdere katten: of uw katten gescheiden eten.

We noteren uw gegevens, een telefoonnummer waarop u altijd te bereiken bent en natuurlijk het nummer van uw dierenarts.


Verzorging


De basisverzorging omvat de standaard handelingen: eten en vers water geven, water- en voerbakjes reinigen, drolletjes uit kattenbak verwijderen, zo nodig de gehele kattenbak schoonmaken en eventuele ‘ongelukjes’ opruimen. Even spelen en aandacht geven hoort hier natuurlijk ook bij.


Extra wensen


Ook uw extra wensen worden besproken, zoals het kammen van uw kat of het ingeven van medicijnen. Het toedienen van insuline valt hier helaas buiten, omdat wij geen toezicht op uw kat kunnen houden.
Wij raden u dan ook aan om, in dat geval, uw kat onder te brengen in een betrouwbaar pension waar hij de hele dag in de gaten gehouden kan worden.

Aan alle extra’s zit een meerprijs gebonden, u kunt in het linkermenu onze tarievenlijst raadplegen.


Overeenkomst:


Tot slot neemt u kennis van onze Algemene Voorwaarden en leggen we de gemaakte afspraken vast in een overeenkomst. Hierin staan alle relevante en besproken zaken.
Wij ontvangen de sleutel van uw woning en komen, indien gewenst, vlak voor uw vertrek nog een keer langs om bijzonderheden door te nemen.

Al onze diensten dienen van tevoren te worden betaald. 

   Kattenverzorgingsdienst Meercats
         zorgt voor uw kat tijdens uw vakantie     

 

Raisa bottom

Op alle diensten van "Raisa's Friends" en "Meercats" zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing


Copyright © 2021. All Rights Reserved.