• Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Werkwijze Hondenuitlaatservice Raisa's Friends


In onze beschrijving van de werkwijze van Hondenuitlaatservice Raisa’s Friends spreken we, voor het gemak, over uw hond als zijnde mannelijk. Dit doen wij, zodat we niet overal hij/zij, hem/haar en zijn/haar te hoeven schrijven. Op deze manier blijft het leesbaar.


Eerste contact:

In het eerste contact hoort u van ons of we op dat moment plek hebben voor nieuwe honden.  Zo ja, dan stellen we u alvast enkele vragen. Aan de hand daarvan bekijken we of we aan uw vraag kunnen voldoen. Daarna sturen we u onze Intake vragenlijst op (per mail). Als u deze zo volledig mogelijk invult en aan ons terugstuurt, kunnen we een afspraak maken voor een Intakegesprek. Tegelijk met de vragenlijst ontvangt u onze Algemene Voorwaarden, eveneens per mail.


Intakegesprek:

Tijdens het Intakegesprek maken we kennis met u en uw hond en bespreken we de punten die u op de vragenlijst heeft ingevuld. Daarnaast lichten wij onze werkwijze en de Algemene Voorwaarden verder toe. In dit gesprek kunt u tevens uw voorkeur uitspreken voor de ochtend- of middagwandeling. We zullen zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van onze klanten, maar in principe delen we de honden zelf in.


Proefwandeling
:

De volgende fase is een proefwandeling. Om goed te kunnen beoordelen hoe de hond op ons, andere mensen, honden en andere diersoorten reageert, en hoe hij zich in de auto gedraagt, nemen we hem mee voor een proefwandeling. Over het algemeen zal deze wandeling plaatsvinden in het groepje waar de hond in het vervolg deel van zal gaan uitmaken. De proefwandeling is gratis.


Overeenkomst:

Als de Proefwandeling een succes is en het blijkt dat er geen problemen zijn te verwachten met uw hond, leggen we de gemaakte afspraken vast in een Overeenkomst. Hierin staan alle relevante en besproken zaken omschreven.Wij ontvangen de sleutel van uw woning en spreken af per wanneer we de hond komen ophalen.

Afhankelijk van de frequentie van de wandelingen, kunt u kiezen voor een 10- of 20- wandelingenkaart. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar de Tarievenpagina.
Alle diensten van Hondenuitlaatservice Raisa's Friends dienen van tevoren te worden betaald.

Het uitlaten/de service: 

En dan gaan we van start met het uitlaten van uw hond! Wij halen hem op met de luxe, goed geventileerde Raisa's Friends auto, waarin de honden veilig in aparte hokjes verblijven.

Als extra service drogen wij uw hond af met zijn eigen handdoek en houden wij de wandelingen voor u bij in een 'Wandelingenboekje', zodat u op de hoogte bent van het wel en wee van uw hond tijdens de uitjes met Raisa's Friends.

Nadat wij uw hond veilig en wel hebben thuisgebracht, zorgen wij voor vers drinkwater en geven (indien gewenst en door de eigenaar klaargelegd) een kluifje, versnapering of gewoon zijn voer. Vervolgens laten wij de hond achter in het vertrek waar hij van u mag verblijven, om lekker uit te rusten van de gezellige wandeling.
 

.. en dan lekker afdrogen

 

Raisa bottom

Op alle diensten van "Raisa's Friends" en "Meercats" zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing


Copyright © 2021. All Rights Reserved.