• Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Kattenverzorgingsdienst Meercats


Heeft u vakantieplannen, of gaat u een weekend weg? Dan is natuurlijk het eerste waar u aan denkt:
'Wie zorgt er voor de kat(ten)?' Het zou immers jammer zijn als uw geplande weekend of vakantie niet door zou kunnen gaan omdat u niet tijdig een oppas heeft geregeld.

Niet iedereen kan of wil de buren vragen om voor de kat(ten) te zorgen. Maar ook als u wel in de gelukkige omstandigheid bent dat u uw buren of kennissen kunt inschakelen, is de kans aanwezig dat zij precies tegelijk met u naar het zonnige zuiden vertrekken of om een andere reden niet in de gelegenheid zijn voor uw pluizige viervoetertjes te zorgen. Omdat wij zelf altijd katten hebben gehad, weten we hoe prettig het is om Amigoop een betrouwbare oppas te kunnen rekenen!

Wij vonden het dan ook hoog tijd om, naast onze hondenuitlaatservice, een speciale afdeling (Kattenverzorgingsdienst Meercats)
op te zetten om in de behoefte van veel katteneigenaren te voorzien. Felix 

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een professionele kattenverzorgings-dienst: U hoeft zich niet bezwaard te voelen om buren, kennissen of familie te belas-ten; u betaalt voor een dienst; er is een overeenkomst, en u kunt er op vertrouwen dat de gemaakte afspraken worden na-gekomen. Kortom: U kunt met een gerust hart met vakantie of een weekend weg!

Kattenverzorgingsdienst Meercats neemt graag de zorg voor uw kat(ten) op zich. Uw kat blijft in zijn/haar vertrouwde omgeving en wij komen aan huis om het dier de nodige verzorging te geven, de kattenbak te ver-schonen, eventueel medicijnen toe te dienen en uiteraard de broodnodige aandacht te geven. 

U geniet dubbel van uw vakantie, in de wetenschap dat uw geliefde kat(ten) in goede handen zijn!

Wilt u weten hoe e.e.a. in zijn werk gaat, klikt u dan op de knop: 'Werkwijze' in het linker menu.

  

onze 'Meercats'

 

 

Raisa bottom

Op alle diensten van "Raisa's Friends" en "Meercats" zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing


Copyright © 2021. All Rights Reserved.