• Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Hondenuitlaatservice Raisa's Friends


Net als Raisa, vinden veel honden het geweldig om met een groep op pad te zijn, samen te ravotten en hun sociale contacten te ‘onderhouden’. Een groep (van een roedel kunnen we hier niet echt spreken) biedt veiligheid en comfort. Dit zorgt er dan ook over het algemeen voor dat honden bij de groep blijven en niet op eigen houtje het terrein gaan verkennen.


De belangrijkste voorwaarde om mee te kunnen gaan met onze wandelingen is, dat uw hond (redelijk) goed luistert, los kan lopen en bij ons in de buurt blijft.Veiligheid van uw hond en de omgeving staan bij ons voorop! Een andere belangrijke voorwaarde is dan ook dat uw hond zich sociaal gedraagt tegenover soortgenoten, andere dieren en mensen. We staan de hond niet toe andere honden (of mensen) te domineren of op een andere manier lastig te vallen.

Daarnaast moet de hond voldoende zijn uitgegroeid, en fit en gezond genoeg zijn om een uur achter elkaar te kunnen rennen en spelen. En uiteraard kunnen teefjes, gedurende de gehele periode van loopsheid, niet mee met de groep. Dat is voor hen, maar ook voor de andere honden en niet te vergeten voor ons, een stuk rustiger..


Wij houden altijd rekening met honden die niet zo snel lopen, en nemen geregeld rustpauzes. Omdat we met kleine groepjes tegelijk wandelen, kunnen we goed overzicht houden en meteen ingrijpen als het nodig is. Nog een voordeel van kleine groepjes is, dat wij veel aandacht aan de honden kunnen geven en zo nodig een hond even apart kunnen nemen om enkele gehoorzaamheidsoefeningen mee te doen. Daarnaast worden door deze individuele benadering eventuele lichamelijke problemen of afwijkingen in het gedrag snel opgemerkt, zodat wij dit aan de eigenaar kunnen melden. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk rust, orde en veiligheid binnen de groep te creëren en de combinaties zorgvuldig samen te stellen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld kleine hondjes en senioren meestal samen.

Voor meer informatie over de individuele wandelingen en de Seniorenclub van Hondenuitlaatservice Raisa’s Friends, kunt u de knoppen hieronder gebruiken.

Raisa bottom

Op alle diensten van "Raisa's Friends" en "Meercats" zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing


Copyright © 2021. All Rights Reserved.