• Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Ons gastenboek is gesloten.

U kunt daarom geen berichten meer toevoegen.

Graag nodigen wij u uit om een review te schrijven op onze Facebookpagina of op Google.

Voeg een bericht toe
 


Hans en Mimi Blom ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Rond de klok van 12:00 uur gaat onze Beau op een centrale plek in huis liggen met haar oren gespitst. Ze hoort wanneer Eveline aan de overkant van het water langs rijdt en wordt onrustig. Zodra ze de sleutel hoort is ze helemaal alert en sprint ze naar de deur. Ze begroet Eveline alsof zij haar baasje weken niet gezien heeft en heeft een middag enorm plezier. Eveline is een niet weg te denken schakel in het bestaan van onze Beau. Fantastisch om te zien hoe dat samengaat. Complimenten Eveline.

dinsdag 19 februari 2013
Fam. Bor ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Beste Eveline,
We waren heel tevreden en onder de indruk van de professionele aanpak. Zoals het formulier vooraf en het persoonlijke intakegesprek. We gingen met een gerust gevoel op vakantie. Thuisgekomen vonden we het persoonlijke verslagje van alle bezoekjes en hierin herkenden we zeker onze katertjes Didar en Faroek. Ze kwamen ons pas na een kwartier na thuiskomst opzoeken en lagen heerlijk ergens te luieren, dus dat is een goed teken! We zullen jullie zeker aan anderen aanbevelen en zijn blij met de geboden service! Een dikke pluim van ons en kopjes en knuffels van Didar en Faroek!
Liefs,
Fam.Bor

maandag 07 mei 2012
Fam. Beerstecher ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Onze hond Angel gaat inmiddels al ruim een half jaar mee met Raisa's Friends. Zij heeft het prima naar haar zin. We merkten dit laatst nog heel duidelijk. We hadden vakantie, waren net weer terug maar nog niet naar werk. We lieten Angel wel zoals gebruikelijk mee gaan. Nou dat liet ze zich geen 2 keer zeggen, ze ging vrolijk mee ook al waren wij thuis! Eveline kijkt goed naar het gedrag van de honden, is lief en duidelijk. Als we op vakantie gaan worden de katten ook door haar verzorgd. Voorheen brachten wij ze nog wel eens weg naar een opvang. Als we ze na de vakantie ophaalden en ze thuis los lieten zagen we ze de eerste tijd niet. Als we nu thuiskomen is het alsof we nooit zijn weggeweest. Wat een verschil! Kortom wij zijn heel blij met Raisa's Friends en bevelen Raisa's Friends aan voor hond en kat!

zondag 16 oktober 2011
Marlies ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Eveline en Ronald, Nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor Teun, Camiel en Tante Té tijdens mijn vakantie in augustus.. Ik vond het heel relaxed te weten dat er zoveel aandacht aan ze besteed werd (en aan hun leefomgeving) Camiel is en blijft een angsthaas maar zag er dank zij jullie extra aandacht heel goed uit toen ik terug kwam,.. en Teun heeft zich ook laten verwennen zag ik al. Ze waren heel relaxed toen ik terugkwam..en dat zegt genoeg. Tante Té hipt nog vrolijk rond overigens,. ondanks haar hoge leeftijd..
Aan de mensen die nog twijfelen.. toch weer die vage kennis vragen tijdens de vakantie of Meercats bellen.. Ik zou het wel weten... Groetjes van Marlies en de dieren natuurlijk

vrijdag 16 september 2011
Rita Ruumpol ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Eveline en Ronald,

Falkor heeft een fijne tijd bij jullie gehad. Ondanks zijn ouderdomskwalen lijkt hij goed meegelopen te hebben bij de seniorenclub. Bedankt voor de goede zorgen tijdens de logeerpartij en jullie interesse achteraf.

Rita

zaterdag 03 september 2011
 
Powered by Phoca Guestbook
Raisa bottom

Op alle diensten van "Raisa's Friends" en "Meercats" zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing


Copyright © 2021. All Rights Reserved.